Lugn musik

, 10:00-11:00

Söndagen inleds med lugn musik i parken. Välkommen att hänga i parken, kanske äta frukosten tillsammans med andra Luleå Pride-gäster i gräset, kanske bara lyssna på musiken, eller kanske strosa bland montrar och tält?

RFSL-tältet – information och häng

, 10:00-14:00

RFSL-tältet är samlingspunkten i parken där du kan få information om pride-området, köpa programhäfte, prata med ledamöter i styrelsen för RFSL Luleå och norra Norrbottens län, få information om hbtq-frågor, teckna medlemskap, köpa förköpsbiljetter till Ebeneser och Bistro Norrland, köpa regnbågsprylar, dricka kaffe, vara med i någon av våra tävlingar eller bara hänga! Välkommen!

Som utställare eller annan samarbetspartner så kan du även få information om var din utställningsplats är och andra praktiska detaljer.

Feministisk kulning, Workshop

, 11:00-13:45

Kulning är en hundraårig gammal sångtradition från Västernorrland och Dalarna. Med hjälp av kulningens lockrop och melodier kunde fäbodstintorna kalla på sina djur men även kommunicera med varandra på långt håll. Idag håller jag, Siri Holm workshops i feministisk kulning. Jag vill få människor att hitta sin röst, sin styrka och sitt mod att våga höras och finnas till! Alla kan lära sig kula och vi kommer i en trygg miljö lära oss att ta i från grunden och hitta våra egna unika röster och läten. KOSERA KOM!

Irene och Ludvig

, 11:15-12:00

Ludvig och Irene firar hur vacker världen kan vara genom att framföra rogivande bossa nova toner från Brasilien.
Med en klang av nyfikenhet sveps stadsparken in i lugna och sköna gitarrtoner och en stämma som
berör på djupet. Släpp taget en stund om görandet och finn frid i varandet. Välkommen.

Till denna musik serveras det kaffe och te i RFSL-tältet. Vi bjuder dig som är medlem på frukost (om du inte är medlem kan du köpa frukost för 30 kr). Välkommen!

Moa Sjöberg

, 12:00-12:30

Studiefrämjandet presenterar:

Moa Sjöberg

Många känner igen henne, en 18-årig tjej från Luleå, som hunnit med en hel del inom musiken! Moa har varit med i Talang, och Idol, och flertal andra musikaliskatävlingar av större format.

 

Marlene ”Madde” Lundberg

, 12:30-13:00

Studiefrämjandet presenterar:

Marlene ”Madde” Lundberg

En  mycket välkänd profil inom kulturen, Madde har flertal årav musik i sitt bagage och har spelat i många olika konstellationer, främst i Bodenområdet.

 

Regnbågsmässa & kyrkkaffe

, 16:00

Svenska kyrkan håller Regnbågsmässa i Domkyrkan kl 16:00. Du som vill hjälpa till med stort eller smått under gudstjänsten; kom till kyrkan kl 15:00.

17:00 erbjuds du att komma på kyrkkaffe.

Välkommen!