Workshop med Timimie Märak: Vad fan är poesi?

Det kreativa flödet är oförutsägbart. Nu är det dags att vi tämjer det! Ung Scen Norr bjuder in till workshop om vad fan poesi är.
Det finns lika många regler för hur poesi ska skrivas, som det finns åsikter kring vad poesi är. Ibland kan det vara skönt att strunta i alla regler – och andra gånger kan en begränsning vara just det som gör att man kommer igång.
Välkommen på workshop i Spoken Word med grymma Timimie Märak! Det är avslappnat och vem som helst kan delta.
Under två timmar testar vi olika skriv- och läsövningar, men också att skriva fritt!
För dig som är 13-20 år.
🧡 VAR? Navet, Kungsgatan 23 A
💛 NÄR? Under Luleå Pride
💚 EXAKT NÄR? 28 augusti 13:00-15:00
(2 × 45 minuter ink 2st 15 min paus)
❤️ Föranmäl dig via biljettlänken och säkra din plats – men det kommer finnas drop in-platser också. Biljettlänk för anmälan: https://simplesignup.se/event/182905-workshop-vad-fan-aer-poesi-med-timimie-maerak-paa-luleaa-pride
❤️ 🧡 💛 💚 💙
TIMIMIE GASSKO MÄRAK lägger in lika mycket mellan raderna den skriver som i orden den väljer att dela. Poesin går ofta i storstadstempo och alltid lika enträget djupt som rötter. 2012 nådde den ut med texten -Us Local People- och har sen dess arbetat med konst där det skrivna och talade ordet är främsta verktyg.
På @timimiemarak droppas queersamiska sanningar, konst och self love selfies.
❤️ 🧡 💛 💚 💙
UNG SCEN NORR är Norrbottens mötesplats för ung scenkonst. Vi skapar scenkonst som utmanar, involverar och synliggör unga norrbottningar. Du är med på tåget, och loket går inte att stoppa. Följ @ungscennorr.
❤️ 🧡 💛 💚 💙
NAVET är mötesplatsen för unga Luleåbor mellan 16-20 år, beläget i centrala Luleå på Kungsgatan 23 A. Följ @navetlulea.
Foto: Love Prelog