Utställare på Luleå Pride On Ice

Under Luleå Pride On Ice kommer det att finnas en rad utställare på plats.
Här är några av dem. Fler kan tillkomma.

RFSL
Arrangören av Luleå Pride On Ice – RFSL Luleå och norra Norrbottens län – kommer att finnas på plats i Södra hamn hela dagen. Hit kan du komma för att prata och för att få mer information om organisationen. Här kan du köpa regnbågsflaggor!
rfsl.se/lulea

Stolta föräldrar
Stolta föräldrar är en grupp hos RFSL Luleå och norra Norrbottens län som ses en gång i månaden för att prata hbtq och föräldraskap. Finns på plats för att dela med sig av sina tankar och kunskaper.
lulea.rfsl.se/verksamhet/stolta-foraldrar/

RFSU
På plats finns också RFSU Luleå som har som uppgift att bland annat prata om sex- och samlevnadsfrågor på skolor och fritidsgårdar.
facebook.com/RFSULulea/

Nordansmak
Hos Nordansmak kan du köpa varm ekologisk soppa.
Nordansmak finns i vanliga fall på Stationsgatan 25 b där de säljer närproducerade, ekologiska, rättvisemärkta och GMO-fria produkter.
blogg.nordansmak.se/

Explore Luleå
I ett stort Tentipitält på isen kommer Explore Luleå sälja suovas och hamburgare.
Till vardags ordnar Explore Luleå aktiviteter av olika slag i Luleå, som norrskensjakt, gäddfiske och Luleå Icebug Race.
explorelulea.com/

Luleå kommun
Luleå ska vara en plats för alla. En kärleksfull, öppen och inkluderande stad. Luleå kommun delar ut ballonger och pappersvimplar med prideflaggan i det rosa Luleåtältet.
lulea.se

Älvsbyhus
Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare. Förra året gick de in som bronzesponsor av Stockholm Pride och målade ett av sina visningshus vid Arlanda i regnbågens färger.
Under Luleå Pride On Ice kommer de att finnas på plats i Södra hamn och prata om sitt arbete.
alvsbyhus.se

Svenska kyrkan
Svenska kyrkan har som tradition att medverka på Luleå Pride sedan lång tid tillbaka. Här bjuder de på kaffe, varm saft och samtal. Här kan du också få en prideknapp.
svenskakyrkan.se/luleadomkyrko

Phire
Phire är Luleå Tekniska Universitets största och äldsta gycklargrupp som syns på sittningar och diverse tillställningar inom universitetsvärlden.
På Luleå Pride On Ice uppträder de med LED- och eldredskap strax innan paraden.
facebook.com/Phire/

Djurens rätt
Djurens rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation. Här kommer Djurens rätt Boden/Luleå berätta om sin verksamhet.
facebook.com/djurensrattbodenlulea

Amnesty Luleå
Amnesty Luleå är på plats med kampanjen BRAVE som syftar till att lyfta alla de modiga människorättsförsvarare som finns runtom i världen.
http://aktivism.amnesty.se/delta-i-en-kampanj/brave/