Kära pridevän!

Den 12-14 juni 2015 kommer RFSL Luleå och norra Norrbottens län för fjärde året i rad arrangera en av Sveriges nordligaste pridefestivaler LULEÅ PRIDE. Festivalen kommer precis som tidigare år att äga rum i Stadsparken i Luleå men programpunkter kommer även att ske i RFSL:s föreningslokal på Storgatan 13 samt på Lillan. Både fredag och lördag arrangeras pridefester.

Just nu håller RFSL Luleå och norra Norrbottens län på att snickra ihop programmet för festivalen. Du hittar det så småningom på här på hemsidan under fliken program.

För att lyckas genomföra festivalen behöver vi din hjälp. Och det du kan bidra med är mycket. Vi söker följande:

* Artister. Vill du uppträda i Stadsparken under Luleå Pride? Tveka i så fall inte att höra av dig till Sophie Gunnarsson på antingen mail sophie@lulea.rfsl.se eller ring 072-541 44 15.

* Föreläsare. Vill du föreläsa på Luleå Pride om frågor som rör hbtq. Hör i så fall av dig till Sophie Gunnarsson på antingen mail sophie@lulea.rfsl.se eller ring 072-541 44 15.

* Workshop/stand up/yoga/övriga aktiviteter. Har du en superbra idé, en grej du vill dela med dig av, något du vill framföra. Tveka inte att höra av dig till Sophie Gunnarsson. Alla idéer är välkomna.

* Sponsorer. Bidra med en liten eller stor summa. Hör av dig till Sophie Gunnarsson på mail sophie@lulea.rfsl.se eller 072-541 44 15 för mer info. Bli vår huvudsponsor, sponsra en speciell artist m.m.

* Köp en monterplats. I Stadsparken har du möjlighet att köpa en monterplats för ditt företag/organisation/förening. Genom detta får du chansen att synas och höras under festivalen. Maila eller ring till Sophie Gunnarsson. sophie@lulea.rfsl.se eller 072-541 44 15.

* Volontärer. Genom att vara volontär bidrar du till att skapa Norrbottens mest kärleksfulla festival. Vi söker volontärer som tillsammans med oss på RFSL vill göra Pridefestivalen 2015 till den bästa hittills.
Anmäl dig och skicka eventuella frågor till volontar@lulea.rfsl.se!

Det är vi tillsammans som skapar Luleås Pride 2015. Det kommer att bli fantastiskt.

//RFSL Luleå och norra Norrbottens län