Luleå Pride On Ice 2018 Program

10 mars 2018

Den 10:e mars mellan 11.00 och 16.00 anordnas Luleå Pride on Ice i Södra Hamn, Luleå. Det kommer anordnas aktiviteter och underhållning, hållas tal och pratas hbtq-frågor. Det kommer även finnas försäljning av mat och regnbågsflaggor.

Har du en förening eller representerar ett företag eller organisation och vill vara delaktiga? Kontakta oss på lulea@rfsl.se

11.00

Aktiviteter drar igång på isen vid  Södra Hamnplan

12.30

Phire uppträder med LED-redskap!

12.45

Invigningstal på isen vid Södra Hamnplan

13.00 Prideparad på Luleås isbana!

Dagens höjdpunkt – den helt unika prideparaden på isbanan – går av stapeln kl 13.00! Du kommer väl vara med i dina färggladaste vinterkläder?!

Åk spark, skidor, skridskor, rulla, gå, eller varför inte åka pulka? I denna parad är du välkommen att vara med som du föredrar att ta dig fram på isbanan!

Vi utgår från isbanan nedanför Södra Hamnplan. Om du inte redan har en flagga så kommer det säljas flaggor på plats 🙂

Efter paraden: These Heavy  Clouds

Efter paraden kommer bjuder vi på musik/performance med These Heavy Clouds:

Tänk dig att du blandar ett kl 02:45-dansgolv, de sista dagarna av sommaren och ett känslokaos med en burk pärlemorglitter. Nånstans i den röran hittar du These Heavy Clouds.

Livesetet kan beskrivas som en hybrid mellan en konsert, ett performance och en scenkonstföreställning. Under 2017 gjordes ett fåtal spelningar i Sverige. Gästspel har även gjorts i Finland och Thailand.

Den 27 mars släpps nya singeln ”Hon kollar väl inte på mig?” – ett lesbiskt dansgolvs epos. These Heavy Clouds är ett musik- och performanceprojekt startat av artisten och producenten Sabina Wärme (tidigare Systraskap).

16.00

Aktiviteterna på isen vid Södra Hamnplan fortsätter fram till 16.00

Lions hälsar att de har öppet som vanligt:

11.00-15.00 Våfflor, fika och värmestugor hos Lions på Gråsjälören

Mer från Luleå Pride On Ice

Bilder

Värme i kylan