Prideparty på Bistron

Pridepartyt på Bistron gör comeback!

I år med DJn som spelat världen över, DJ Gunn Lundemo som får sällskap av en av de mest framträdande dragshowartisterna i Sverige Admira Thunderpussy.

Luleå, bered er för årets kväll med extra allt.

GUNN

Som professionell DJ de senaste 13 åren har GUNN spelat i över 300 klubbar och festivaler i USA, Centralamerika och överallt i Europa.
Med andra ord, hela världen. Hon har haft mycket uppskattade spelningar som resident DJ på ställen som berömda Twiga i Monte Caro, Noppes i Stockholm, Billionaire Mansion i Dubai och Buddha Bar Mauritius. Hon är även en berömd festfixare & har skapat hundratals fester under åren. Hon har vunnit pris i QX gaygalan & varit nominerad många gånger. Man känner även till henne som scenproducent för Stockholm Pride.

Admira Thunderpussy
Admira Thunderpussy- En delikat drag-kameleont med lika många looks som talanger. Genom uppträdanden likt ingen annans har Admira utvecklats till att bli en av de mest framträdande och framgångsrika dragshowartister som Sverige har att erbjuda. Hon sjunger, dansar, mimar och babblar; inget kan stoppa den här glittriga ångvält till druga!