Stadsparken

I Stadsparken hittar du livemusik, aktiviteter, information, diskussioner, utställare, mat, fika, regnbågsflaggor, och kunskap. På Kulturcentrum Ebeneser anordnas föreläsningar och på Navet finns programpunkter riktade till unga mellan 13-20 år. Gå till Prideområdet för att se översiktskarta och hitta till bland annat kvällslokalerna.

Under Luleå Pride 2022 kommer det att finnas en rad utställare på plats i Stadsparken. Här är några av dem. Fler kan tillkomma.

Mat:

21. That Greek Place

Under Luleå Pride erbjuder vi wraps och barnportioner. Gyroswrap: fläsk, tzatziki, pitabröd, tomat, grillad paprika/lök och strips Souvlakiwrap: kyckling, senapssås, tomat, grillad paprika och strips Svampgyroswrap: (vegetarisk) svamp,  pitabröd,  vegansk aioli, tomat, grillad paprika/lök och strips.

Barnportion: här kan man välja valfritt mellan gyros, souvlaki eller svampgyros 

22. Tegelbruket Hantverksmejeri

Tegelbrukets erbjuder kulglass samt alkoholfria glassdrinkar och dricka. Glassen tillverkar vi själva av mjölk från Heden samt bär från Mockträsk. Vi har även laktosfria sorter samt helt veganska. Till Luleå Pride kommer vi att ta med oss storsäljaren Gräddknäck samt vår laktosfria Jordgubbsgrädd och många fler.

23. Astma- och Allergiföreningen i Luleå

Vi är glada över att, i samverkan med RFSL, kunna anordna ett allergivänligt, veganskt café under Pride.
Fredag 19 augusti och lördag 20 augusti.

24. Fogaroli

Jag erbjuder kaffe, latte, capuccino, latte machiato, vegan latte, italiensk choklad, cortado, espresso. Vid fint väder så serverar vi även ice chai och ice latte.  Att tugga på har jag cantucci (italienska mandelskorpor). 

25. Explore Luleå

I vårt tipitält kommer vi att sälja Suovas, hamburgare och toasts samt veg-alternativ.

Tält:

20. ABF Norr

30. RFSL Luleå och norra Norrbottens län:

Här finns information, musik, tävlingar, och försäljning av regnbågsprylar. Kom förbi och hälsa på oss!Öppettider: 
Fredag 15:00-22:00
Lördag 10:00-22:00
Söndag 10:00-14:00

31. Diös Fredag 19/8: Vilda Kidz kommer till vårt tält mellan 11:00-14:00 och har med sig lyckohjul, fiskedamm och annat skoj. Vi kommer också att få besök från Noah mellan klockan 15:00-18:00 som låter oss smaka på lokalproducerad mat och dryck.

32. LO & Socialdemokraterna

33. Miljöpartiet de gröna Luleå

34. Sensus

35. Adecco

36. RFSL Ungdom Luleå

Behöver du vila benen lite? Någonstans att äta din mat? Tycker du om att pyssla? Har du läskigt mycket kunskap om melodifestivalen, queercore, och/eller musikaler? Eller är du kanske onaturligt bra på att gissa hur många Skittles det finns i en burk? Är det dags att låta din inre karaokediva få ta plats på scen? Då är RFSL Ungdom Luleås tält helt rätt för dig! Vi kommer att erbjuda allt från chansen att vinna fina priser i olika musikquizar, Kahooter, extravagant karaoke, en helt vanlig tipsrunda, och självfallet en burk med Skittles, till en chans att slå sig ner och pyssla och njuta av den underbara musiken, maten, och den färgglada stämningen i parken.

37. Luleå kommun

38. Luleå Tekniska Universitet

39.

40.

41. FPES Föreningen för transpersoner

FPES (Full Personality Expression Sweden) är en rikstäckande organisation, bildades 1966, för transpersoner och deras allierade. Kom och ta reda på vad vi gör i Norra Regionen för transpersoner.

42. Cygni

43. Galären

44. Svenska Kyrkan

..

Monter:

50. Transammans Norr

51. Vuxenutbildningen

52. Noaks Ark

53.

54. Wierd teeth

Försäljning av stickers.

55. Norrbottensteatern

56. 5 klädnypor

Prova att göra dina egna smycken i epoxyart. Jag tar med mig alla verktyg så barnen på plats kan prova på att göra epoxyart, Alspande nyckelringar och örhängen. Det tar ca 12 min för varje barn att göra.

57.

58. IOGT-NTO

59.

60.

61.

62.

63.

64.

65.

66.

67.

68.

70. Cykelparkering

71. Luleå Basket och BC Basket

72. Storbildsskärm

 
 
 

Vill du också vara med på plats i Stadsparken? Kontakta oss på lulea@rfsl.se