Luleå Pride på Folkets Bio Royal

Luleå Pride på Folkets Bio Royal

När: 14 augusti 10:00

Var: Folkets Bio Luleå Royal

Kategori: Film

🏳️‍🌈 Välkomna till en vecka full av film, kärlek, mångfald och gemenskap! 🎥

Folkets Bio Royal och Luleå Pride bjuder in till en vecka fylld med riktigt bra filmer på temat HBTQ+. Foajén håller öppet för samtal och samvaro både före och efter filmerna. En liten minifestival i festivalen kan en säga.

📆 Datum: 14 – 18 augusti
📍 Plats: Folkets Bio Royal, Nygatan 1, Luleå

Under denna regnbågsskimrande vecka kommer vi att erbjuda ett rikt och varierat program med filmer som speglar HBTQ+-erfarenheter från hela världen. Oavsett om du är en filmälskare, identifierar dig som HBTQ+ eller helt enkelt nyfiken på att lära dig mer om HBTQ+-berättelser, så finns det säkert en film för dig!

🎟️ Biljettinformation:
Biljetter köper du på Royalbiografens hemsida www.royalbiografen.se eller direkt i biografens biljettkassa som öppnar en halvtimme innan varje film. Vi visar även ett kortfilmspaket med fri entré i samarbete med Filmpool Nord.
Om du vill se alla sex aktuella filmer bjuder vi dig på en biljett och du betalar endast för fem filmer. Det här erbjudandet går bara att lösa in i vår biljettkassa. Hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig med det, alternativt kom till veckans första film så löser vi det på plats.

Sprid gärna det här evenemang till vänner, familjemedlemmar och kollegor, så att vi tillsammans kan göra denna vecka till en minnesvärd och kärleksfull upplevelse.
🏳️‍🌈💕 Kärlek och Respekt!
Folkets Bio Royal och Luleå Pride.

📆 Programmet i sin helhet:
Måndag 14 augusti
18:30 And then we danced
19:00 Så jävla easy going

Tisdag 15 augusti
18:30 Myrornas herre – exklusiv förhandsvisning
19:00 Pride

Onsdag 16 augusti
18:30 Marinette
19:00 Blomster

Torsdag 17 augusti
19:00 Kortfilmspaket – fri entré (i samarbete med Filmpool Nord)
19:00 Så jävla easy going
21:00 Den blå kaftanen

Fredag 18 augusti
18:30 Myrornas herre
19:00 Pride

Läs mer om filmerna på vår hemsida!
P.S. Filmer med HBTQ+-tema dyker ofta upp i vårt filmprogram även när det inte är festival. Tycker du temat är intressant så är det värt att hålla koll ❤