Invigning Luleå Pride 2023!

Varmt välkommen till invigningen av Luleå Pride 2023! Talar gör: Evelina Rydeker, ordförande för kultur och fritidsnämnden i Luleå Glenn Berggård, vice ordförande regionsstyrelsen Norrbotten samt ansvarig för jämställdhet och hållbarhets frågor.

Casetta

Ett modernt indiepop coverband – med en nypa nostalgi. Casetta bildades 2022 av ett gäng musikglada ungdomar i Luleå och har sedan dess spelat coverlåtar tillsammans. Genom ett varierat utbud av coverlåtar – och sitt oöverträffade groove – tar de nu publiken med storm.

Traces

Den perfekta mixen av attityd och groove; Traces startades av några ljudglada ungdomar, och har nu spelat alternativ rock tillsammans sedan 2021. Genom en blandning av egenskrivet och covers så ger de er ös direkt från hjärtat av industristaden Luleå.

Trawesties

Trawesties grundandes av två ungdomar ca år 2021. Vid tidigt 2022 så köpte de upp den billigaste jazz-basisten pengar kan köpa och har stannat tillsammans sen dess. De började få fart sent 2022. Trawesties är Luleå-baserade pionjärer av den nya genre ”Prunk” (Post-melodisk hardcore-punk med jazz och rock inflyt) och nu tar de publiker med … Continued

Årets Pridelåt

Godfrey the great skapar årets pridelåt tillsammans med publiken i Stadsparken. Denna programpunkt presenteras i samarbete med ABF Norr.

Streetshow

Streetshow med Exiled dance crew & Bieffekt. Denna programpunkt presenteras i samarbete med ABF Norr.

Melodikrysset

Kom och spela Melodikrysset med oss i RFSL-tältet.

Schlagerdans med Anna och Ulle

Schlagerdans med Anna och Ulle från Inpuls! Kom och dansa loss, ha kul och kom i riktig partystämning💃🕺 ALLA kan vara med!

Newcomers-träff Social Gathering

(English below) Träff för nyanlända hbtqi-personer. RFSL Newcomers är ett nätverk för och med asylsökande, papperslösa och nyanlända hbtqi-personer i Sverige. Newcomers Luleå finansieras av Länsstyrelsen Norrbotten och verkar i Region Norrbottens alla kommuner där vi erbjuder aktiviteter, upplysning och rådgivning på en trygg plats där våra medlemmar får träffas och göra sig hörda. Du … Continued

Agnes Hustler

Foto: Shijun Li. Agnes Hustler är högaktuell med debutalbumet Agnes Dei ihop med Agnes Dei Tour i Sverige och England. Med sin godess pop har hon skapat sitt egna universum som artist, låtskrivare och content creator på Instagram, Tiktok & Spotify @agneshustler.